Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας φαντασιώνεται διώκτες και… Κρυπτεία

Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας φαντασιώνεται διώκτες και… Κρυπτεία

Σε καταγγελία για απειλητικό τηλεφώνημα από την ομάδα «Κρυπτεία» προχώρησε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση, στο τηλεφώνημα συστήθηκαν ως μία οργάνωση που καίει και δέρνει και σκοτώνει μετανάστες και κυρίως Μουσουλμάνους και πως η Ένωση είναι στοχοποιημένη.

«Ανέφεραν ότι είναι η ομάδα που χτύπησε το σπίτι του μικρού Αμίρ, ως αποδεικτικό της δράσης τους προφανώς. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα μέλη μας δεν υποκύπτουν σε τέτοιες απειλές και πρακτικές μίσους, ούτε τρομάζουν, και απόδειξη είναι η συμμετοχή μας στη δίκη της ΧΑ και σε κάθε δίκη ρατσιστικού χτυπήματος», προσθέτει η ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Βεβαίως οι ομάδες αυτές δυσφημούν πάντα την χώρα που είναι τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο, είναι φανερό ότι βλάπτουν σε πολλά επίπεδα τη χώρα και τους πολίτες της. Είναι χρέος μας να ενημερώνουμε όμως, έτσι ώστε ο Πολίτης να γνωρίζει τις πρακτικές μίσους και να παίρνει ενεργή θέση».

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα Κρυπτεία έχει πάρει το όνομά της από τη θεωρούμενη ως πρώτη «μυστική υπηρεσία» στην αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στην αρχαία Σπάρτη, που κύριος στόχος της ήταν η εξουδετέρωση των ηγετών των ειλώτων σε αποφυγή εξέγερσής τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.