ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο «αστακός», ο «αρνάκης» και ο «κατσίκης» έκαναν διαρρήξεις στη Ζαχάρω

Ο «αστακός», ο «αρνάκης» και ο «κατσίκης» έκαναν διαρρήξεις στη Ζαχάρω

Ένα 14χρονο αγόρι με το προσωνύμιο… «αστακός» ήταν μέλος της σπείρας διαρρηκτών από την Γαστούνη που χτυπούσε πάντα πρωινά Τρίτης στη Ζαχάρω, όταν βρισκόταν σε εξέλιξη η λαϊκή αγορά. Παρόμοια παρατσούκλια είχαν ο 30χρονος «εγκέφαλος» της συμμορίας και ένα ακόμη μέλος της.

Ο 14χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω όταν αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα σπίτι ενός 28χρονου Αλβανού και, αφού του ασκήθηκε δίωξη, αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Πύργου και με τον όρο της επίβλεψης και επιτήρησης από επιμελητή ανηλίκων.

Ο αρχηγός της σπείρας με το προσωνύμιο… «αρνάκης» και ο 19χρονος συνεργός του με το παρατσούκλι «κατσίκης» (!), παρουσιάστηκαν οικειοθελώς στον ανακριτή, απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο να δίνουν το παρών μέσα στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση. Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί τρεις διαρρήξεις που διέπραξαν τον τελευταίο μήνα και διέφυγαν με το μαύρο Ι.Χ. του 30χρονου μάρκας Audi, το οποίο οδήγησε στα ίχνη τους. Η αξίας 3.500 ευρώ λεία τους ήταν κοσμήματα, μια ηλεκτρονική παιχνιδομηχανή, εννέα βιντεοπαιχνίδια και ένα κινητό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.