Ηράκλειο: Αναρχικοί πέταξαν μπογιές στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου

Ηράκλειο: Αναρχικοί πέταξαν μπογιές στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου

Μπογιές πέταξαν αναρχικοί το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Οι αναρχικοί έγραψαν αντιφασιστικά συνθήματα στην είσοδο των γραφείων, αλλά και σε άλλα σημεία της περιοχής.

Σε σχετική τους ανακοίνωση, που ανήρτησαν στην ιστοσελίδα athens.indymedia αναφέρουν:

“50 άτομα επιτεθήκαμε αιφνιδιαστικά με μπογιές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Κρήτης, στη γειτονιά της Αλικαρνασσού, το απόγευμα της Κυριακής. Γράφτηκαν αντιφασιστικά συνθήματα στην πόρτα του κτιρίου και στη γειτονιά. Αποχωρήσαμε χωρίς πρόβλημα, συγκροτημένα με πορεία προς το κέντρο του Ηρακλείου.

Η επίθεση έγινε σαν μια πρώτη αντανακλαστική απάντηση στον εμπρησμό της κατάληψης Libertatia στη Θεσσαλονίκη από φασίστες που συμμετείχαν στο εθνικιστικό συλλαλητήριο.

ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

Αντιφασίστες/στριες, Αναρχικοί/ές

Αντιφασιστική Συνέλευση, Δευτέρα 22/1, 20.00, Κατάληψη Ευαγγελισμού”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cretapost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.