Πού θα κτυπούσαν οι συνεργοί του Αφγανού; – 50 πυροκροτητές στο σακκίδιό του!

Πού θα κτυπούσαν οι συνεργοί του Αφγανού; – 50 πυροκροτητές στο σακκίδιό του!

Ανησυχία για το κτύπημα που ετοιμάζεται προκαλεί στις αρχές ο Αφγανός που συνελήφθη χθες βράδυ με 50 ηλεκτρονικούς και ηλεκτρικούς πυροκροτητές (και όχι 7 ή 8 όπως αρχικά ανακοινώθηκε) στο σακκίδιό του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι πυροκροτητές εξετάζονται στα εργαστήρια, για να διαπιστωθεί αν είναι παρόμοιοι ή όμοιοι με αυτούς σε πρόσφατες επιθέσεις σε Εφετείο, υπουργείο Εργασίας και τον ΣΕΒ, αν και η μεγαλύτερη ανησυχία είναι το ενδεχόμενο να συνδέεται με τρομοκρατική ισλαμική οργάνωση, όπως από το μεσημέρι τόνιζαν στο pronews.gr πηγές της ΕΛΑΣ.

Το άκρως εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι είχε λάβει πολιτικό άσυλο, και ενώ είχε επανειλημμένα συλληφθεί, δίνοντας, όπως έγινε αντιληπτό κάθε φορά διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας.

Κατά τις συλλήψεις του, είχε καταγραφεί με διαφορετικά ονόματα και εθνικότητες, παρουσιάζοντας αντίστοιχα έγγραφα, με τη μια φορά να δηλώνει 19χρονος Σύρος.

Από τη στιγμή που βρέθηκαν οι πυροκροτητές, την έρευνα ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική, ενώ στο πληροφοριακό επίπεδο των ερευνών εμπλέκεται και η Κρατική Ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πενήντα πυροκροτητές είναι αρκετοί για μαζικό κτύπημα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.