ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη 67χρονος που προσέλκυε ανήλικες μέσω διαδικτύου στην Αττική

Συνελήφθη 67χρονος που προσέλκυε ανήλικες μέσω διαδικτύου στην Αττική

Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος ενός 67χρονου για πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δικαστικής συνδρομής των αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, παραγγέλθηκε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η ανεύρεση αγνώστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε με ανήλικη μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και απέσπασε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε αλληλογραφία με τις εμπλεκόμενες εταιρίες και τους αρμόδιους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και προέκυψαν τα στοιχεία συνδρομητή που αντιστοιχούν στην οικία του 67χρονου.

Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την 16 Φεβρουαρίου 2018 στην κατοικία του 67χρονου σε περιοχή της Αττικής, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα sim, μία κάρτα μνήμης τύπου micro sd και εσωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε αρμοδίως, ενώ τα ψηφιακά πειστήρια απεστάλησαν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.