ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 30χρονου Βούλγαρου που φέρεται να βίαζε την 8χρονη ανιψιά του στην Κρήτη (φωτό)

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 30χρονου Βούλγαρου που φέρεται να βίαζε την 8χρονη ανιψιά του στην Κρήτη (φωτό)

Στη δημοσιότητα βγήκαν τα στοιχεία του 30χρονου Βούλγαρου που βίαζε την ανιψιά του απ’ όταν εκείνη ήταν 8 χρόνων σε χωριό του Ηρακλείου.

H υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης η οποία ανέφερε στις αρχές ότι ο αδερφός της βίαζε την 12χρονη κόρη της τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η ίδια φαίνεται να μην γνώριζε το παραμικρό ώσπου στα τέλη του Φεβρουαρίου η κόρη της αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει στην μητέρα της.

Ο 30χρονος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση σε βάρος παθούσας που δεν συμπλήρωσε τα 12 και που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη της ηλικίας της.

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Σήμερα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας, δόθηκαν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα. Πρόκειται για Βούλγαρο PALAZOV Ilia του ZLATINOV και της ZLATKA, που γεννήθηκε το 23.06.1988 στη Βουλγαρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cretapost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.