«Πολυπολιτισμός» στην Πάτρα: Βορειοαφρικανοί ξυλοκόπησαν και λήστεψαν Πακιστανό

«Πολυπολιτισμός» στην Πάτρα: Βορειοαφρικανοί  ξυλοκόπησαν και λήστεψαν Πακιστανό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην Πάτρα, για να εντοπίσουν δυο από τους τρεις αλλοδαπούς που ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ένα Πακιστανό, το βράδυ της Πέμπτης. Ο τρίτος έπεσε άμεσα στα χέρια τους, λίγα λεπτά μετά την ληστεία.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Λίβυο, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και δέχθηκαν την καταγγελία του θύματος.

Πάνω του, βρέθηκε ένα μαχαίρι με το οποίο απείλησε τον 22χρονο Πακιστανό, όταν εκείνος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι τρεις αλλοδαποί είχαν επιτεθεί στον παράνομο μετανάστη που κινούνταν πεζός και τον είχαν γρονθοκοπήσει για να κάμψουν την αντίστασή του. Οι δυο αναζητούμενοι άρπαξαν το κινητό του και μικρό χρηματικό ποσό και τράπηκαν όλοι μαζί σε φυγή, αλλά ο Λίβυος συνελήφθη λίγο μετά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, βάσει της περιγραφής που έδωσε ο 22χρονος τον οποίο απείλησε με το μαχαίρι.

Διευκρινίζεται πως ουδείς εκ των δραστών δεν πρόκειται να απελαθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.