Ιωάννινα: Σύλληψη 32χρονου Αλβανού που ήταν καταζητούμενος στο Βέλγιο

Ιωάννινα: Σύλληψη 32χρονου Αλβανού που ήταν καταζητούμενος στο Βέλγιο

Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν νεαρό αλλοδαπό που εκκρεμούσε σε βάρος του, Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης βελγικών αρχών. Ο 32χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στο Βέλγιο και παραμένει υπό κράτηση.

Μέλος εγκληματικής οργάνωσης που ήταν υπεύθυνη για μια σειρά από διακεκριμένες κλοπές οι οποίες είχαν γίνει από το 2014 ως το 2015 στο Βέλγιο, ήταν ένας 32χρονος Αλβανός που είχε καταφέρει να αποφύγει την σύλληψη και είχε φτάσει στα Ιωάννινα, όπου βρήκε καταφύγιο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβαν στην πόλη και έναν 63χρονο Έλληνα φυγόποινο λαθροϋλοτόμο. Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για παραβάσεις του Δασικού Κώδικα και παράνομη υλοτομία, με συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

Αλλά και στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου ένας 29χρονος Αλβανός ο οποίος είχε περάσει παράνομα στη χώρα, παρ’ όλο που εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Δελβινάκι συνελήφθη και ένας 25χρονος Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων να βρίσκεται παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκιση τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.