ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αναζητείται ο Στέφανος Χίος μετά τους πυροβολισμούς – Επιθετική δήλωση κατά Ν.Τόσκα και Αστυνομίας

Αναζητείται ο Στέφανος Χίος μετά τους πυροβολισμούς – Επιθετική δήλωση κατά Ν.Τόσκα και Αστυνομίας

Ο Στέφανος Χίος, χθες το απόγευμα φέρεται να πυροβόλησε για εκφοβισμό έναν δικαστικό επιμελητή.

Μετά εξαφανίστηκε-με ταξί λένε οι πληροφορίες-από τα γραφεία της εφημερίδας του, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, δηλαδή την σύλληψή του.

Οι αρχές τον αναζητούν αλλά ο ίδιος, έμπειρος σε τέτοιες καταστάσεις τους τελευταίους μήνες κατάφερε να αποδράσει από τις εγκαταστάσεις του «Μακελειό» και να βγάλει μια δήλωση αργά χθες το βράδυ.

Το ύφος της είναι άκρως επιθετικό, όπως και τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας που εκδίδει ο Στέφανος Χίος, ενώ δεν αναφέρεται καν στο περιστατικό.

Προτίμησε να στολίσει τον Τόσκα και την ΕΛ.ΑΣ (σ.σ. η ορθογραφία και η σύνταξη διατηρούνται) αναφέροντας επί λέξει:

«Τι εγινε ρε παιδιά; Παλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατα εκατοντάδες την ωρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που έστειλαν τον επιχειρηματία Aλέξανδρο Σταματιάδη που χαροπαλεύει; Ντροπή σας! Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός!

Τμήμα ανθρωποκτονιών

Προστασία πολιτεύματος

Ασφαλεια

Διας

Ολοι μαζι σε πολιορκία στην εφημερίδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση

Θα λογαριαστούμε με όλους!

Σ.Χ»

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο δημοσιογράφος-εκδότης αντιμετωπίζει δικαστικά προβλήματα με την μορφή εξώδικης διαμαρτυρίας, όπως η χθεσινή, ή αγωγών και μηνύσεων.

Είναι όμως η πρώτη, που φέρεται να πυροβόλησε έναν άνθρωπο που απλά πήγε να κάνει την δουλειά του, όσο άχαρη κι αν είναι αυτή.

Σύμφωνα με την εκδοχή της ιστοσελίδας makeleio.gr ο άντρας που αναζητούσε τον Στέφανο Χίο εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας με απειλές και βιαιοπραγίες, ενώ ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.

Στην συνέχεια σημειώθηκε το επεισόδιο με τον πυροβολισμό, η εξαφάνιση του Στέφανου Χίου, η έλευση των αστυνομικών δυνάμεων και η μάταιη μέχρι τα ξημερώματα τουλάχιστον αναζήτηση του δημοσιογράφου-εκδότη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ στο σημείο όπου έλαβε χώρα το επεισόδιο βρέθηκε ένας κάλυκας, απομεινάρι του πυροβολισμού και του καινούργιου επεισοδίου στον βίο και την πολιτεία του Στέφανου Χίου ως εκδότη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.