ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαφιόζικο «χτύπημα» στους Αγ. Αναργύρους – «Γάζωσαν» συνεργάτη του Β. Στεφανάκου με καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του

Μαφιόζικο «χτύπημα» στους Αγ. Αναργύρους – «Γάζωσαν» συνεργάτη του Β. Στεφανάκου με καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ. ΑΣ. όταν στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους βρέθηκε ένας άνδρας στο αυτοκίνητό του με τραύματα από οκτώ σφαίρες, πιθανότατα από Καλάσνικοφ.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ, όταν ο άντρας την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του, ένα Smart, δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Επί τόπου έχουν σπεύσει άνδρες της ΕΛΑΣ προκειμένου να ερευνήσουν την περιοχή και να εξακριβώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο άνδρας – που φέρεται να είχε στενές επαφές με τον Βασίλη Στεφανάκο, χαροπαλεύει.

Άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ με πολεμικό καλάσνικοφ εναντίον οδηγού αυτοκινήτου στην οδό Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους.

Ο άντρας είναι σοβαρά τραυματισμένος από 8 σφαίρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.