ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

42χρονη γκάνγκστερ στο Άργος – Διέρρηξε 13 αυτοκίνητα στο ίδιο χωριό!

42χρονη γκάνγκστερ στο Άργος – Διέρρηξε 13 αυτοκίνητα στο ίδιο χωριό!

13 οχήματα σε διάρκεια ενάμισι χρόνου κατάφερε να ανοίξει μια 42χρονη σε κοινότητα του δήμου Άργος Μυκηνών με τη συνδρομή άγνωστων συνεργών της. Αφού τα παραβίαζε, λήστευε οτιδήποτε υπήρχε εντός του οχήματος.

Η γυναίκα δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρα κλοπής.

Από τα 12 οχήματα που είχαν διαρρήξει από τις 24 Αυγούστου του 2016, οι δράστες είχαν αρπάξει μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 27.000 ευρώ. Όμως, η 13η προσπάθειά τους, φέτος στις 11 Μαρτίου, απέτυχε και αποδείχθηκε… γρουσούζικη, καθώς εξιχνιάστηκε από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών η οποία οδήγησε στην ταυτοποίηση της42χρονης Ελληνίδας.

Η γυναίκα δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρα κλοπής που περιλαμβάνει και τους άγνωστους συνεργούς της και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων μελών της σπείρας και για να εξακριβωθεί αν χτυπούσαν και εκτός χωριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.