Συνελήφθη 26χρονος Σύριος για διακίνηση ναρκωτικών στην Κρήτη

Συνελήφθη 26χρονος Σύριος για διακίνηση ναρκωτικών στην Κρήτη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 26χρονος Σύριος με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο Ρέθυμνο. Το σπίτι του 26χρονου ήταν το μέρος, όπου χρησιμοποιούσε για να κρύβει τις ναρκωτικές ουσίες και ήταν εκεί, όπου οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Ακολούθησε έρευνα και βρέθηκαν εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1648,4 γραμμαρίων, ζυγαριά, και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Επίσης συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή στο Ηράκλειο, ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, καθώς και ένας 55χρονος Έλληνας για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος και ο 22χρονος οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους διάφορα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Από την έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι οι δύο άνδρες σε προγενέστερο χρόνο εισήλθαν στο σπίτι 69χρονης και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και χρηματικό ποσό, μέρος των οποίων βρέθηκαν στη κατοχή τους και αποδόθηκαν στη γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια της έρευνας προέκυψε, ότι μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων, τα πούλησαν σε ενεχυροδανειστήριο ιδιοκτησίας 55χρονου. Τα κοσμήματα βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.