ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πόλεμος συμμοριών: Δολοφονία γνωστού «νονού» της νύχτας στους Αγ. Αναργύρους με καλάσνικοφ

Πόλεμος συμμοριών: Δολοφονία γνωστού «νονού» της νύχτας στους Αγ. Αναργύρους με καλάσνικοφ

H δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου τον περασμένο Ιανουάριο, ξεκίνησε ένα νέο πόλεμο στη νύχτα. Μαφιόζικη ενέδρα έστησαν άγνωστοι σε έναν άντρα το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως, στους Αγίους Αναργύρους.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21.40 το βράδυ, όταν ο άντρας, ο οποίος είναι Έλληνας, επιστρέφοντας από την εργασία του, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, τύπου Smart.

Τη στιγμή εκείνη άγνωστοι δράστες, οι οποίοι, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, τον αιφνιδίασαν και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του, με πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ.

Οι δράστες «φύτεψαν» στο σώμα του θύματος οκτώ σφαίρες, οι οποίες είχαν καρφωθεί από τη μέση και κάτω.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου έδωσε μάχη για τη ζωή του. Κατέληξε μετά από λίγη ώρα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου είχε μεταφερθεί.

Το θύμα ήταν γνωστό στον χώρο της νύχτας και κατά πληροφορίες φέρεται να ήταν στέλεχος αντίπαλης ομάδας με αυτή του Β.Στεφανάκου που δολοφονήθηκε προσφάτως.

Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τις δύο υποθέσεις.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζουν ως πιθανότερο κίνητρο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Πρόκειται για τον 43χρονο Γ.Λ ο οποίος τις τελευταίες δύο δεκαετίες συμπεριλαμβανόταν σχεδόν σε όλες τις δικογραφίες που σχημάτιζε η Ασφάλεια για υποθέσεις ανθρώπων της νύχτας.

Πριν ενάμιση χρόνο κάποιοι προσπάθησαν να τον «φάνε» μέσα σε πιτσαρία των βορείων προαστίων.

Στο σημείο βρέθηκαν έντεκα κάλυκες.

Οι πληροφορίες από την Ασφάλεια λένε πως ο 43χρονος, στο παρελθόν διετέλεσε μέλος της ίδιας ομάδας μπράβων με τον Βασίλη Γρίβα που δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο εξω απο το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά.

Μια ομάδα που ήταν απέναντι απο το «στρατόπεδο» του Βασίλη Στεφανάκου που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Χαΐδάρι.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν, αν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των τριών αυτών περιπτώσεων του πολέμου μεταξύ ανθρώπων της νύχτας που πνίγηκαν στο αίμα καθώς όλα δείχνουν πως πίσω απο τη χθεσινή ενέδρα, κρύβονται επαγγελματίες πιστολέρο που ανέλαβαν να εκτελέσουν σφραγισμένο συμβόλαιο θανάτου και να σβήσουν απο τον χάρτη τον Γ.Λ για λογαριασμό αντίπαλων συμμοριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.