ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Υπηρεσία Ασύλου: Στάση εργασίας από τους συμβασιούχους

Υπηρεσία Ασύλου: Στάση εργασίας από τους συμβασιούχους

Στάση εργασίας έχει προκηρύξει, για αύριο, το σωματείο εργαζομένων συμβασιούχων υπηρεσίας ασύλου τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας κάθε εργαζομένου και αντίστοιχα τις τρεις πρώτες ώρες της απογευματινής βάρδιας, με αφορμή την καθυστέρηση στην ανανέωση των συμβάσεων τους.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στις 13:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενόψει της επικείμενης λήξης των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου που συνήφθησαν με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης δυνάμει της υπ’αρ. ΣΟΧ 1/2017 ανακοίνωσης της Υπηρεσίας Ασύλου, οι συνάδελφοι/ισσες μας υφίστανται πραγματικό εμπαιγμό, αφού παρά την εκφρασμένη σχετική πολιτική βούληση του υπουργού, τίθενται τώρα εκ μέρους της διοίκησης έωλα και αμφισβητούμενα νομικά «κωλύματα», θέτοντας με αυτό τον τρόπο εμπόδιο στην διαδικασία ανανέωσης του συνολικού αριθμού συμβασιούχων, προκειμένου να μείνουν εκτός οι πιο παλιοί και έμπειροι συνάδελφοι» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το σωματείο, απαιτώντας την ανανέωση όλων των συμβάσεων ορισμένου χρόνου των υπαλλήλων που προσλήφθηκαν με την υπ’αρ. ΣΟΧ1/2017 ανακοίνωση της υπηρεσίας Ασύλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.