ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

266 κιλά ινδικής κάνναβης και 1 κιλό κοκαΐνη κατασχέθηκαν σε Εύζωνες και Κακαβιά!

266 κιλά ινδικής κάνναβης και 1 κιλό κοκαΐνη κατασχέθηκαν σε Εύζωνες και Κακαβιά!

Μια τεράστια ποσότητα 266 κιλών ακατέργαστης ινδικής κάνναβης εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχου στο τελωνείο Ευζώνων χάρη στη βοήθεια ειδικού σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών. Ταυτόχρονα, στο τελωνείο της Κακαβιάς κατασχέθηκε ένα κιλό κοκαΐνης.

Σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών εντόπισαν και κατέσχεσαν τα Τελωνεία Κακκαβιάς και το Ευζώνων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα, ο οδηγός του λεωφορείου της τακτικής λεωφορειακής γραμμής Σκόδρα – Τίρανα – Αθήνα και ο συνοδηγός του προσπάθησαν να διέλθουν τα ελληνοαλβανικά σύνορα με προορισμό την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια τελωνειακού ελέγχου, εντοπίστηκε από υπάλληλο του Τελωνείου Κακκαβιάς ένα συσκευασμένο πακέτο μέσα σε νάυλον σακούλα, συνολικού βάρους χιλίων εβδομήντα δύο γραμμαρίων (1.072 gr) ναρκωτικών ουσιών, πιθανώς κοκαΐνης, στις προσωπικές αποσκευές του οδηγού του λεωφορείου, στο ντουλαπάκι πάνω από το μπροστινό δεξί τροχό. Η εκτιμώμενη τιμή των ναρκωτικών ουσιών είναι 100.000 ευρώ.

Ακολούθησε κατάσχεση της ναρκωτικής ουσίας, δικογραφία και μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Ο οδηγός και ο συνοδηγός διέφυγαν της σύλληψης.

Επιπροσθέτως, μετά από έλεγχο από τους υπαλλήλους της Δίωξης του Τελωνείου Ευζώνων και με την συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών IRIS, εντοπίστηκε ποσότητα διακοσίων εξήντα έξι (266) κιλών ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, εντός διακοσίων εξήντα έξι (266) πλαστικών κυλινδρικών σωλήνων, οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι με επιμέλεια ανά τέσσερις (4) στις βάσεις στήριξης κενών πλαστικών κιβωτίων συσκευασίας, σε φορτηγό με χώρα προορισμού την Τουρκία, προερχόμενο από Αλβανία μέσω Π.Γ.Δ.Μ. Για την εν λόγω υπόθεση στάλθηκε σχετική δικογραφία στην Εισαγγελία Κιλκίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.