ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Διακίνηση ναρκωτικών από έναν 62χρονο κρατούμενο μέσα από το κελί του

Κρήτη: Διακίνηση ναρκωτικών από έναν 62χρονο κρατούμενο μέσα από το κελί του

Διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποιούσε μέσα από το κελί του ένας 62χρονος, που κρατείται στις φυλακές Ηρακλείου. Πριν ένα μήνα ένα ζευγάρι Ελλήνων είχε συλληφθεί, πριν «σπρώξει» στους τοξικομανείς του Ηρακλείου μισό κιλό ηρωίνης, ακολουθώντας οδηγίες του 62χρονου. Μετά και την προσαγωγή ενός Βούλγαρου τη Δευτέρα (23/04) αποκαλύφθηκε, πως πάλι ο κρατούμενος είχε δώσει εντολές για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών γνώριζαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 62χρονου που είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και, όταν το εντόπισαν να κινείται σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, το ακινητοποίησαν για να το ελέγξουν.

Στο εσωτερικό του βρήκαν 562 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και πέρασαν χειροπέδες στον 58χρονο Βούλγαρο ο οποίος το οδηγούσε κατ’ εντολή του αδίστακτου κρατούμενου!

Στην κατοχή του αλλοδαπού, εκτός από το όχημα, κατασχέθηκαν 190 ευρώ, 210 δηνάρια Σερβίας και 130 λέβα Βουλγαρίας, όπως και τρία κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών. Ο 58χρονος ομολόγησε ότι λειτουργούσε για λογαριασμό του φυλακισμένου Έλληνα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην δικογραφία περιελήφθη και ο 62χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις στις 22 Μαρτίου,είχαν συλληφθεί στο Ηράκλειο δυο Έλληνες, μια 38χρονη και ένας 47χρονος, που οι επαφές τους με τον 62χρονο “εγκέφαλο” της διακίνησης είχαν υποπέσει στην αντίληψη των αστυνομικών οι οποίοι παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις τους. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τότε δύο συσκευασίες με 504 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ στο σπίτι τους βρέθηκε και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης. Στην προανάκριση επιβεβαιώθηκε ότι είχαν παραλάβει την ηρωίνη κατ’ εντολή του φυλακισμένου .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.