Αλλοδαποί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν Ισπανό τουρίστα στου Φιλοπάππου

Αλλοδαποί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν Ισπανό τουρίστα στου Φιλοπάππου

Ο 21χρονος Ισπανός, που είχε έρθει για διακοπές στην Αθήνα είδε τη ζωή του να περνά από μπροστά του όταν έπεσε θύμα ληστείας από ομάδα αλλοδαπών που του επιτέθηκαν με αιχμηρά αντικείμενα όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Φιλοπάππου όπου αρκετοί τουρίστες το συνδυάζουν με την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη.

Ο άτυχος νέος φορώντας μια τσάντα στην πλάτη, δέχτηκε επίθεση από ομάδα αλλοδαπών που κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον ήταν Πακιστανοί.

Ο νέος αντιστάθηκε και δέχτηκε επίθεση όπου για καλή του τύχη τον τραυμάτισαν μονάχα στο χέρι με κάποιο μάλλον μαχαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες διέφυγαν ενώ η Αστυνομία τους αναζητά πριν χτυπήσουν ξανά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.