ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πειραίας: Κατάσχεση 25.400.000 τεμαχίων με λαθραία τσιγάρα – Εντοπίστηκαν με τη βοήθεια X-ray

Πειραίας: Κατάσχεση 25.400.000 τεμαχίων με λαθραία τσιγάρα – Εντοπίστηκαν με τη βοήθεια X-ray

Δύο εμπορευματοκιβώτια με 25.400.000 τεμάχια λαθραία τσιγάρα κατάσχεσε σήμερα (27/04) το τμήμα Δίωξης Λαθρεμπορίου του Γ’ Τελωνείου Πειραιά. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει ξεκινήσει αγώνα ενάντια στο λαθρεμπόριο και τη διακίνηση παντός παράνομου είδους, όπως ναρκωτικά, όπλα και τσιγάρα.

Το Τμήμα Δίωξης, σε συνεργασία με το τμήμα ανάλυσης ενήργησε, με τη συνδρομή του συστήματος X-RAY, στοχευμένους ελέγχους που οδήγησαν στον εντοπισμό και την κατάσχεση, ως αντικειμένων λαθρεμπορίας, δύο εμπορευματοκιβωτίων με συνολικό περιεχόμενο 25.400.000 τεμάχια τσιγάρα. Οι αναλογούντες δασμοί και φόροι αυτών ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 4.909.046,63 ευρώ. Τα εμπορευματοκιβώτια επρόκειτο να μεταφορτωθούν για άλλο ελληνικό λιμάνι και στα σχετικά φορτωτικά έγγραφα τα φορτία τους είχαν δηλωθεί ως «Πάτωμα laminate» και «Γεωργικά μηχανήματα». Η έρευνα για τον εντοπισμό του τελικού παραλήπτη είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.