ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλλοδαποί έκλεψαν κοσμηματοπωλείο στη Ρόδο – Επιχείρησαν να χτυπήσουν με Ι.Χ τον ιδιοκτήτη του καταστήματος

Αλλοδαποί έκλεψαν κοσμηματοπωλείο στη Ρόδο – Επιχείρησαν να χτυπήσουν με Ι.Χ τον ιδιοκτήτη του καταστήματος

Είκοσι ζευγάρια χρυσά σκουλαρίκια αφαίρεσαν από κοσμηματοπωλείο της Ρόδου τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι φεύγοντας επιχείρησαν να χτυπήσουν με το αυτοκίνητο τους τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Οι δράστες συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα στο αεροδρόμιο της Ρόδου όπου μετέβησαν προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα τους!

Ο λόγος για έναν 46χρονο Σουηδό, μία 24χρονη συμπατριώτισσα του, έναν 24χρονο Φιλανδό και μία 31χρονη από τη Σλοβακία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η «δράση» των αλλοδαπών ξεκίνησε χθες στις 5 το απόγευμα όταν ο 46χρονος Σουηδός πήγε σε ταχυφαγείο στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο. Περίπου 45 λεπτά αργότερα όλη η παρέα των αλλοδαπών μετέβη σε κοσμηματοπωλείο της πόλης μας και μπήκε μέσα με την πρόφαση ότι ήθελε να αγοράσει κοσμήματα.

Τελικά αφαίρεσαν από το ράφι ξεκλείδωτης βιτρίνας 20 ζευγάρια χρυσά σκουλαρίκια αξίας 5000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που τους αντιλήφθηκε άμεσα, έτρεξε πίσω τους για να τους σταματήσει και τότε οι τέσσερις αλλοδαποί που είχαν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο τους το κατεύθυναν κατά πάνω του με σκοπό να τον τραυματίσουν!

Τελικά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν όχι όμως για πολύ, αφού το βράδυ της ίδιας ημέρας (27 Απριλίου 2018) πήγαν στο αεροδρόμιο της Ρόδου από όπου θα αναχωρούσαν για τις πατρίδες τους.

Καθώς όμως το περιστατικό είχε καταγγελθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, είχε ήδη γίνει η σχετική έρευνα και βάση των στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: rodiaki

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.