ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη ένας ακόμη Αφγανός της συμμορίας με τα μαχαίρια από την ΟΠΚΕ Αγ. Παντελεήμονα (φωτό)

Συνελήφθη ένας ακόμη Αφγανός της συμμορίας με τα μαχαίρια από την ΟΠΚΕ Αγ. Παντελεήμονα (φωτό)

Ένας ακόμη Αφγανός, το πέμπτο μέλος της συμμορίας με τα μαχαίρια, η οποία προκαλούσε τρόμο στο κέντρο της Αθήνας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Καταζητούταν από τις 3 Μαρτίου για συμμετοχή στη δολοφονία ενός 26χρονου Αλγερινού στην πλατεία Βικτωρίας.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα, μετά από πληροφορίες και «σάρωμα» πολλών ημερών στις “κόκκινες ζώνες” του κέντρου κατάφεραν χθες το απόγευμα να περάσουν χειροπέδες στον 31χρονο Αφγανό. Ο άνδρας συνελήφθη λίγα λεπτά μετά τις 7 στην πλατεία Βικτωριας.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Άγιου Παντελεήμονα που κατάφεραν να εντοπίσουν και να ταυτοποιησουν και τα άλλα μέλη της άγριας συμμορίας είχαν πληροφορίες οτι ο 5ος με το όνομα «Ασιφ», κινείται σε συγκεκριμένα σημεία. Ετσι χθες αργα το απόγευμα, έστησαν καρτέρι και μόλις τον είδαν να εμφανίζεται όρμησαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να αντιδράσει. Απο τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε οτι ο 31χρονος, είχε εμπλακεί το 2010 σε υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.