ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Την λήψη μέτρων ασφαλείας για τους παράνομους αλλοδαπούς στο λιμάνι της Πάτρας ζητά η Grimaldi

Την λήψη μέτρων ασφαλείας για τους παράνομους αλλοδαπούς στο λιμάνι της Πάτρας ζητά η Grimaldi

Η ιταλική ναυτιλιακή εταιρεία Grimaldi Lines, έστειλε επιστολή στη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πατρών αναφέροντας οτι μπορεί να φτάσει μέχρι και σε απόσυρση των πλοίων της, έαν δεν παρθούν μέτρα ασφαλείας για τους αλλοδαπούς στο λιμάνι της Πάτρας αλλά και δεν εφαρμοστούν οι διεθνείς κανόνες ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες γνωστής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, η εταιρεία επιβεβαιώνει την αποστολή της επιστολής στον ΟΛΠΑ, η οποία καλέι την διοίκηση του οργανισμού να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο λιμάνι και να τοποθετηθεί περιφρούρηση.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για απόσυρση των πλοίων της Grimaldi από το λιμάνι της Πάτρας, εάν δεν τηρηθούν όσα ζητά καθώς, όπως τονίζεται, η εταιρεία αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα με τις ιταλικές αρχές και γιαυτό τον λόγο ζητά την λήψη αυστηρών μέτρων.

Να υπενθυμίσουμε οτι το Σάββατο το βράδυ, στο λιμάνι της Πάτρας, ένας νεαρός Αφγανός έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ αλλοδαπών. Από την αστυνομική έρευνα αποδείχθηκε πως, δράστης της δολοφονίας ήταν ένας 27χρονος επίσης αφγανικής καταγωγής, ο οποίος επιχείρησε να πυροβολήσει κατά της ομάδας που επιτέθηκε στους αλλοδαπούς, οι οποίοι χρησιμοποιού το πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου ως κατάλυμα. Η σφαίρα, όμως, βρήκε τον νεαρό Αφγανό στο πίσω μέρος του κρανίου αφήνοντας τον νεκρό ακαριαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.