Τρίκαλα: Συνελήφθη ο παράνομος μετανάστης που απειλούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι (upd)

Τρίκαλα: Συνελήφθη ο παράνομος μετανάστης που απειλούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι (upd)

O 25χρονος Σύρος πρόσφυγας απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στο σπίτι που διέμενε στην οδό Πύλης, αμέσως μετά τη σιδηροδρομική διάβαση προς τον Μύλο Ματσόπουλου.

Ο παραλίγο αυτόχειρας, κρατούσε μαχαίρι κουζίνας και αυτοτραυματίστηκε στο δεξί του χέρι. Στο σπίτι διέμενε με άλλους τρεις συμπατριώτες του, το οποίο είναι ενοικιασμένο με το σχετικό πρόγραμμα των προσφύγων και μεταναστών.

Στο σημείο για παν ενδεχόμενο, υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικό όχημα και ισχυρή Αστυνομική δύναμη. Μετά από ώρα διαπραγμάτευσης ειδικής ομάδας της Δ.Α. Τρικάλων, με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο, με τον 25χρονο Σύρο, βρέθηκε η στιγμή όπου ομάδα Αστυνομικών με πολιτικά και ένστολοι, έκαναν επέμβαση και ακινητοποίησαν τον 25χρονο άντρα και αφού του πέρασαν χειροπέδες, τον έβαλαν μέσα σε περιπολικό και τον μετέφεραν στην Δ.Α. Τρικάλων.

Σημειωτέο πως ο 25χρονος το μόνο που κατάφερε ήταν να προκαλέσει κάποιες εκδορές στο χέρι του με το μαχαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: trikalaola.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.