Ηγουμενίτσα: Τρεις Βουλγάρες επιχείρησαν να πουλήσουν νεογέννητο βρέφος

Ηγουμενίτσα: Τρεις Βουλγάρες επιχείρησαν να πουλήσουν νεογέννητο βρέφος

Τρεις γυναίκες με καταγωγή από τη Βουλγαρία, μέλη σπείρας και εμπλεκόμενες σε υπόθεση απόπειρας υιοθεσίας βρέφους, οδηγήθηκαν στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Πρόκειται για υπηκόους Βουλγαρίας, ηλικίας, 21, 42 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, παραβάσεων της νομοθεσίας περί υιοθεσίας και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, δύο άνδρες, ηλικίας 37 και 33 ετών καθώς και 37χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα.

Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας προέκυψε ότι ο 33χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο τις τρεις συλληφθείσες γυναίκες από την Ιταλία στην Ηγουμενίτσα με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Εκεί θα τους ανέμεναν ο 37χρονος και η 37χρονη, που θα μεριμνούσαν για τον τοκετό της 21χρονης, η οποία ήταν σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης. Ακολούθως, έναντι χρηματικής αμοιβής, θα παραλάμβαναν το νεογέννητο.

Τελικά, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, η 21χρονη εγκυμονούσα, συνοδευόμενη από την 42χρονη και την 31χρονη, εισήχθη στην μαιευτική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών Θεσπρωτίας, όπου λίγη ώρα αργότερα γέννησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.