ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγριες συμπλοκές αλλοδαπών στην Πάτρα – Ένας αλλοδαπός καρφώθηκε στα κάγκελα του λιμανιού (βίντεο)

Άγριες συμπλοκές αλλοδαπών στην Πάτρα – Ένας αλλοδαπός καρφώθηκε στα κάγκελα του λιμανιού (βίντεο)

Νέα άγρια επεισόδια έλαβαν χώρα στην Πάτρα ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών αφγανικής καταγωγής στην παραλιακή της ακτής Δυμαίων. Οι συμπλοκές σημειώθηκαν λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Αφγανού.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, οι συμπλοκές ξεκίνησαν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, κοντά στο νέο λιμάνι, στο ύψος της ΑΒΕΞ από ομάδες μεταναστών που κρατούσαν καδρόνια, ενώ ένα άτομο δέχθηκε άγριο ξύλο και έπεσε στο έδαφος.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε στο νοσοκομείο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=UqYE6wikoRc

Λίγο νωρίτερα, οι τουρίστες που βρίσκονταν στο σταθμό υποδοχής του λιμανιού αντίκρισαν ένα πρωτοφανές περιστατικό. Οι τουρίστες είδαν έναν μετανάστη να τρέχει αιμόφυρτος, φέροντας τραυματισμούς σε πολλά σημεία του σώματός του.

Ο αλλοδαπός είχε καταφέρει να μπει μέσα στην ζώνη ISPS και στην συνέχεια κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε από μεγάλο ύψος με συνέπεια να καταλήξει πάνω στα συρματοπλέγματα του φράχτη και να τραυματιστεί. Προσπαθώντας να απομακρυνθεί, πέρασε μέσα από το σταθμό υποδοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ένταση στο λιμάνι της Πάτρας παραμένει, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία ενός 20ρονου Αφγανού, στην πύλη του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου. Η δολοφονία έγινε κατά τη διάρκεια συμπλοκής ανάμεσα σε ομάδες μεταναστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.