Σοκ στη Λέσβο: Συνελήφθη 17χρονος για ληστεία σε παγκάρι εκκλησίας στην Καλλονή – Άρπαξε 150 ευρώ

Σοκ στη Λέσβο: Συνελήφθη 17χρονος για ληστεία σε παγκάρι εκκλησίας στην Καλλονή – Άρπαξε 150 ευρώ

Εισέβαλε σε μια εκκλησία στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής στη Λέσβο, διέρρηξε το παγκάρι και άρπαξε από μέσα σχεδόν 150 ευρώ, ένας ανήλικος Έλληνας. Όμως, υπήρξαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρε κατά τη διαφυγή του και ειδοποίησαν πάραυτα το τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο επενέβη άμεσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 17χρονος δράστης εντοπίστηκε πριν απομακρυνθεί από την περιοχή, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. Μαζί του, παραπέμφθηκε και η μητέρα του, η οποία συνελήφθη από τους αστυνομικούς με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.