ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνίασε δολοφονία Αλβανού από Αλβανούς

ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνίασε δολοφονία Αλβανού από Αλβανούς

Ακόμη ένα έγκλημα με πρωταγωνιστές Αλβανούς «οικονομικούς μετανάστες» εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 32χρονου Αλβανού, που είχε σημειωθεί στις 12 Νοεμβρίου του 2016 στο Κερατσίνι.

Το θύμα, το οποίο είχε χτυπηθεί από πυροβόλο όπλο, είχε βρεθεί μέσα στο αυτοκίνητό του σε περιοχή του Κερατσινίου.

Τον 32χρονο πυροβόλησε θανάσιμα Αλβανός, 31 ετών, που αναζητείται και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ συνεργός του ήταν, επίσης, ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος κρατείται ήδη στις φυλακές για υπόθεση ναρκωτικών.

Τα δύο άτομα εκτελούσαν εντολή ομοεθνή τους, ο οποίος είχε προσωπικές διαφορές με συγγενή του θύματος.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν τον 32χρονο, που βρισκόταν μέσα στο αμάξι του, στη συμβολή των οδών Σπερχειού και Πελοποννήσου και άρχισαν να τον πυροβολούν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν δέκα κάλυκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.