ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκάρει η απολογία των «γονιών» της Λέρου: «Βιάζαμε τον νοητικά καθυστερημένο γιο μας, την κόρη μας και το απολαμβάναμε»

Σοκάρει η απολογία των «γονιών» της Λέρου: «Βιάζαμε τον νοητικά καθυστερημένο γιο μας, την κόρη μας και το απολαμβάναμε»

Οι λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής οικογενειακής τραγωδίας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς τα όσα οι δύο γονείς τέρατα έκαναν στα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους στην Λέρο από την συνεχή σεξουαλική κακοποίησή τους.

Τα όσα έχει καταθέσει μέχρι στιγμής το σατανικό ζευγάρι συγκλονίζουν αφού όπως χαρακτηριστικά είπαν στους αστυνομικούς: «βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική στέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν».

Από τα τέσσερα παιδιά ο 27χρονος γιος δεν άντεξε τους ξυλοδαρμούς και έφυγε από το σπίτι, ενώ ο 24χρονος γιος με το 13,5 ετών κορίτσι κακοποιούνταν και σεξουαλικά. Ενώ αρκετό ξύλο φαίνεται πως είχε φάει από τους δυο γονείς και ο 8χρονος γιος τους.

Το ανήλικο κοριτσάκι που από χθες βρίσκεται στο σπίτι της θείας του, μαζί με τον 8χρονο αδερφό της δεν έχει μιλήσει και κάθεται σιωπηλό βγάζοντας μουγκριτά, αρνούμενη να φάει και να πιεί, αφού αδυνατεί να πιστέψει πως ο εφιάλτης της τελείωσε.

Οι δυο γονείς-τέρατα καταθέτουν στον εισαγγελέα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι μεταμέλειας των αποτρόπαιων πράξεών τους.

Το χρονικό της φρίκης

Το ζευγάρι συνελήφθη την Κυριακή στη Λέρο με την κατηγορία ότι βίαζε τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Ο πατέρας και η μητέρα κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους. Η φρίκη αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της θείας των παιδιών.

Οι λεπτομέρειες της έτσι κι αλλιώς σοκαριστικής υπόθεσης προκαλούν φρίκη. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Epsilon οι γονείς φέρονται να βίαζαν τα ανήλικα παιδιά εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια. Όπως αναφέρουν πηγές η μητέρα όχι μόνο ήξερε και δεν μιλούσε αλλά συμμετείχε στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών…

Το τέταρτο ενήλικο παιδί, έχει εγκαταλείψει το σπίτι «δραπετεύοντας» από την κόλαση που ζούσαν τα αδέλφια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.