ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: Νταλίκα παρέσυρε παράνομο μετανάστη που προσπαθούσε να διαφύγει στην Ιταλία

Πάτρα: Νταλίκα παρέσυρε παράνομο μετανάστη που προσπαθούσε να διαφύγει στην Ιταλία

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όταν νταλίκα παρέσυρε άντρα. Tον άνδρα παρέλαβαν τραυματισμένο διασώστες του ΕΚΑΒ και με κινητή μονάδα, στην οποία ήταν και γιατρός, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όταν παρασύρθηκε από νταλίκα, είναι αλλοδαπός. Ο παράνομος μετανάστης προσπάθησε να κρυφτεί στα ημιαξόνια του φορτηγού για να περάσει στην Ιταλία και παρασύρθηκε.

Ο οδηγός του φορτηγού είναι Έλληνας 51 ετών και αυτή τη στιγμή καταθέτει στις λιμενικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως γνωστόν μπορεί οι μετανάστες να απομακρύνθηκαν από τα παλιά εργοστάσια απέναντι από το νέο λιμάνι, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι καθημερινά επιστρέφουν κάποιοι. Η αστυνομία τους προσαγάγει και πάλι από την αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.