ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ληστεία στην Καστοριά: Αλβανός και Έλληνας συνεργός του αφαίρεσαν 84 κιλά… σωληνώσεων από οικοδομή!

Ληστεία στην Καστοριά: Αλβανός και Έλληνας συνεργός του αφαίρεσαν 84 κιλά… σωληνώσεων από οικοδομή!

Επιχείρησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά δεν τα κατάφερε ένας 36χρονος παράνομος μετανάστης, ο οποίος «έγδυσε» ένα υπό κατασκευή κτίριο σε περιοχή της Καστοριάς με συνεργό έναν 42χρονο Έλληνα.

Ο Αλβανός «κυνηγός» χαλκού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη έχοντας μαζί του δυο τσουβάλια που περιείχαν το μερίδιό του από τις χάλκινες σωληνώσεις που είχε κλέψει μαζί με τον συνεργό του. Ο 42χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν άλλα πέντε τσουβάλια με χάλκινους σωλήνες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κλεμμένες σωληνώσεις συνολικού βάρους 84 κιλών αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της οικοδομής, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, που παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς και τους απαγγέλθηκε κατηγορία για κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.