Η κυβέρνηση συζήτησε την κατασκευή νέων μεταναστευτικών καταυλισμών παρόντος του πρέσβη του Μπαγκλαντές

Η κυβέρνηση συζήτησε την κατασκευή νέων μεταναστευτικών καταυλισμών παρόντος του πρέσβη του Μπαγκλαντές

Η δυνατότητα δημιουργίας καταυλισμών με ανθρώπινες συνθήκες και η στήριξη των εργατών που έχασαν τα πάντα, συζητήθηκε κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στη Μανωλάδα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ριζούλη, τον πρέσβη του Μπαγκλαντές, Γιασίμ Ουντίν και εκπροσώπους των εργατών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξεδόθη από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την επίσκεψη του κ. Ριζούλη, χθες, Κυριακή, στον κατεστραμμένο καταυλισμό των εργατών γης, μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σαγειίκων, Ανδρέας Μπουλής, ενώ μετέβησαν και στο χώρο όπου στήθηκαν οι σκηνές από την «Αλληλεγγύη για Όλους» για να στεγαστούν οι εργάτες.

Στη σύσκεψη που έγινε με τον πρέσβη και εκπροσώπους των εργατών, συζητήθηκε η δυνατότητα δημιουργίας καταυλισμών με ανθρώπινες συνθήκες, μέσω των αγροτών που τους απασχολούν, με την αξιοποίηση σχετικού συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος, καθώς και τρόποι με τους οποίους μπορούν να ενισχυθούν εργάτες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι περισσότεροι από τους εργάτες εργάζονται στην περιοχή για περισσότερο από 15 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ανδρέας Ριζούλης είναι πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας Ελλάδας – Μπαγκλαντές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.