Αλβανικό περιπολικό στο Αιγαίο εντόπισε 36 παράνομους μετανάστες και μετά τους παρέδωσε στο Λιμενικό

Αλβανικό περιπολικό στο Αιγαίο εντόπισε 36 παράνομους μετανάστες και μετά τους παρέδωσε στο Λιμενικό

Το αλβανικό περιπολικό σκάφος ‘Butrinti’ αφού εντόπισε φουσκωτό με 36 παράνομους μετανάστες στη συνέχεια το ρυμούλκησε και τους παρέδωσε στο περιπολικό του Λιμενικού.

Αυτό αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα, τα οποία προσθέτουν ότι το περιπολικό του Λιμενικού στη συνέχεια μετέφερε τους αλλοδαπούς στη Χίο.

Το αλβανικό περιπολικό δρα στο Αιγαίο στο πλαίσιο της επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» η οποία συνίσταται στην μεταφορά παράνομων αλλοδαπών από τα τουρκικά στα ελληνικά παράλια.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι η επιχείρηση έγινε σε συνεργασία με την τουρκική Ακτοφυλακή και το Λιμενικό και η διαδικασία αφορά την ειδοποίηση από την τουρκική Ακτοφυλακή απόπλου σκαφών με προορισμό τα ελληνικά παράλια μεσολάβηση σκαφών της FRONTEX ή του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια ειδοποίηση του Λιμενικού για παραλαβή και μεταφορά στις ελληνικές ακτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.