ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καυγάς αλλοδαπών σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης: Το μετέτρεψαν σε «σαλούν» (βίντεο)

Καυγάς αλλοδαπών σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης: Το μετέτρεψαν σε «σαλούν» (βίντεο)

Και δεύτερη άγρια συμπλοκή σημειώθηκε χτες στην Θεσσαλονίκη μεταξύ αλλοδαπών, αυτή την φορά μέσα σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα, μετά το επεισόδιο με έναν τραυματία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλοδαποί τα έκαναν «γυαλιά καρφιά» στο εσωτερικό ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο Typosthes.gr, μία ομάδα αλλοδαπών εισήλθε το απόγευμα της Τρίτης στον χώρο του ξενοδοχείου, θέλοντας να αφήσει έναν πακέτο για έναν άνδρα που έμενε εκεί.

Μετά από λίγη ώρα, στον χώρο εισήλθε κι άλλη μία ομάδα αλλοδαπών με έναν από αυτούς να κρατά μαχαίρι.

Τότε η δεύτερη ομάδα άρχισε να επιτίθεται στην πρώτη με αποτέλεσμα στον χώρο να επικρατεί πανδαιμόνιο.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο, οι μεν πετούν στους δε ό, τι βρίσκουν μπροστά τους, από πυροσβεστήρες και καρέκλες μέχρι γλάστρες κι άλλα αντικείμενα.

Στο δεύτερο βίντεο οι αλλοδαποί λίγο πριν βγουν έξω από το κτίριο σαν μην συνέβη τίποτα, πέταξαν και μερικούς πυροσβεστήρες, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στους διαδρόμους και την ρεσεψιόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=DyxE44QACkU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.