ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέες συλλήψεις Γεωργιανών εγκληματιών που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην Αττική

Νέες συλλήψεις Γεωργιανών εγκληματιών που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έξι Γεωργιανών προσφύγων μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν συστηματικά ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες, σε διαφορές περιοχές της Αττικής.

Σημειώνεται ότι η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 6 Ιουνίου 2018 από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, από δράστες που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, της αντίστασης και της εγκληματικής οργάνωσης.

Διευκρινίζεται ότι ουδείς εκ των 6 συλληφθέντων πρόκειται να απελαθεί.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

KOBESHAVIDZE Koba του Zauri και της Tina, γεννηθέντα στις 2-5-1976 στην Γεωργία

KUPREISHVILI Mikheil του Mikheil και της Zaira, γεννηθέντα στις 30-10-1982 στη Γεωργία

PIRTSKHALASHVILI ή PHIRTSKHALASHVILI ή PIRTSKALASHVILI Mamuka του Iakob και της Μakuala, γεννηθέντα στις 4-4-1975 στην Γεωργία

KABOSNIDZE ή KABOSUIDZE ή MARCU Akaki ή Vasile του Gooha ή Vasile και της Elijo η΄ Ana, γεννηθέντα στις 31-7-1990 ή 31-7-1991 στην Γεωργία ή Ρουμανία

VARDOSANIDZE ή VARDUZANIZ ή KANDELAKI Ramazi ή Nika του Bondo ή Rondo ή Gocha και της Nanuli ή Μαρίνα, γεννηθέντα 1977 στη Γεωργία

Θαυμάστε και το τέρας που σιδέρωνε τα θύματά του με ηλεκτρικό σίδερο. Πρόκειται για τον PETROVIS Ian του Igor και της Maria, γεννηθέντα 23-12-1970 στην Τσεχία και ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.