Σπάρτη: Τον πανικό έσπειρε τσιγγάνος – Χτύπησε Ι.Χ. ομόφυλού του και πυροβόλησε έξω από το σπίτι του!

Σπάρτη: Τον πανικό έσπειρε τσιγγάνος – Χτύπησε Ι.Χ. ομόφυλού του και πυροβόλησε έξω από το σπίτι του!

Απίθανα σκηνικά με υλικές ζημιές, εκβιασμούς και πυροβολισμούς εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Λεωνίδου και Όθωνος Αμαλίας στη Σπάρτη!

Αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν ότι ένα ΙΧ ημιφορτηγό στάθμευσε στο εν λόγω σημείο με τον Ρομά οδηγό να βγαίνει και να καλεί απειλητικά έναν ομόφυλό του να βγει από την οικία, όπου διέμενε.

Ύστερα από λίγα λεπτά και αφού δεν υπήρξε κάποια ανταπόκριση, ο τσιγγάνος μπήκε στο ημιφορτηγό του, πήρε φόρα και έπεσε στο ΙΧ αγροτικό όχημα, το οποίο εικάζεται ότι είναι ιδιοκτησίας του Ρομά που διαμένει εκεί με την οικογένειά του.

Το σκηνικό δεν έληξε εκεί, καθώς ο δράστης βγήκε ξανά κρατώντας καραμπίνα! Μάλιστα, συνέχισε τις απειλές και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούσαν έντρομοι τις σκηνές!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρομά, βλέποντας πως δεν πετύχαινε το σκοπό του, μπήκε ξανά στο ημιφορτηγό και συγκρούστηκε για μια ακόμη φορά με το αγροτικό όχημα, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές! Ακολούθως, αποχώρησε από το σημείο, με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.