ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φθιώτιδα: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ξεσκέπασε σεσημασμένους κακοποιούς

Φθιώτιδα: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ξεσκέπασε σεσημασμένους κακοποιούς

Η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έκρινε ύποπτες τις κινήσεις ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου μάρκας AUDI στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, οδήγησε στη σύλληψη τεσσάρων σεσημασμένων κακοποιών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά.

Όταν ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση από πάνοπλους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που έστησαν μπλόκο στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας. Μαζί με το ύποπτο AUDI, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και άλλο ένα Ι.Χ. μάρκας Nissan, που προπορευόταν ως προπομπός και συνέλαβαν τους τέσσερις επιβάτες, δύο Έλληνες και δύο αλλοδαπούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διαπιστώθηκε, είχαν στα δύο οχήματα μικροποσότητες κάνναβης και ναρκωτικά χάπια, ενώ όλοι έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και ένας από αυτούς για ανθρωποκτονία! Οι τέσσερις κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και η Ασφάλεια Λαμίας ερευνά τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρανομίες στο πλαίσιο της προανάκρισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.