ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ιωάννινα: 48χρονη έταξε επιστροφή φόρου σε 87χρονη και της άρπαξε με δόλο 2.000 ευρώ

Ιωάννινα: 48χρονη έταξε επιστροφή φόρου σε 87χρονη και της άρπαξε με δόλο 2.000 ευρώ

Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε η απάτη σε βάρος 87χρονης που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην πόλη των Ιωαννίνων, ωστόσο η 48χρονη Ελληνίδα δράστιδα που της είχε υποσχεθεί επιστροφή από την εφορία και πήρε τις οικονομίες της για… παράβολο δεν εντοπίστηκε.

Η δράστιδα πλησίασε την ηλικιωμένη ενώ περπατούσε στον δρόμο και της συστήθηκε ως αδελφή του λογιστή της. Αφού την έπεισε ότι δικαιούται επιστροφή χρημάτων από την εφορία, της ζήτησε χρήματα με το πρόσχημα ότι έπρεπε να πληρώσει παράβολο στην εφορία ώστε να απελευθερωθεί το ποσό που έπρεπε να εισπράξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 87χρονη την πίστεψε και της έδωσε 2.000 ευρώ, τα οποία η απατεώνισσα πήρε και έγινε καπνός. Όταν αποκαλύφθηκε ότι την είχε εξαπατήσει, η γριούλα αναγνώρισε την δράστιδα από φωτογραφίες σεσημασμένων που της έδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και σε βάρος της 48χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.