ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λέσβος: Μαχαιρώματα μεταξύ παράνομων μεταναστών στη Μόρια

Λέσβος: Μαχαιρώματα μεταξύ παράνομων μεταναστών στη Μόρια

Ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο σε καυγά μεταξύ παράνομων μεταναστών και «προσφύγων» που «φιλοξενούνται» στο ΚΕΠΑ της Μόριας στη Λέσβο, υποχρέωσε τους αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης να τρέξουν στον χώρο παραμονής αλλοδαπών για να κατευνάσουν τα πνεύματα και να συλλάβουν τους δράστες, οι οποίοι βέβαια δεν πρόκειται να έχουν κάποια σοβαρή επίπτωση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες των αστυνομικών, κατά την διάρκεια διαπληκτισμού ένας 27χρονος επιτέθηκε σε έναν 17χρονο αλλοδαπό και τον τραυμάτισε με μαχαίρι, ενώ ταυτόχρονα ένας 22χρονος προκάλεσε τραύματα σε έναν 27χρονο με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 27 χρόνων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση, με την οποία προσήχθησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα συνεχίσουν πάντως να διαβιούν στην Ελλάδα χωρίς να απελαθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.