Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Μαγνησία, Φθιώτιδα, Σποράδες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Μαγνησία, Φθιώτιδα, Σποράδες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσονται περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας, Σποράδων και Φθιώτιδας.

Ήδη ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, εξουσιοδότησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να κηρύξει περιοχές του δήμου Ρήγα Φεραίου, καθώς και του δήμου Νοτίου Πηλίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την άμεση διαχείριση των συνεπειών από καταστροφές που προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στις 26 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Τοπικές Κοινότητες:

– Καναλίων, Κερασιάς, Στεφανοβικείου, της Δ.Ε. Κάρλας, του δήμου Ρήγα Φεραίου,

– Κεραμιδίου, της Δ.Ε. Κεραμιδίου, του δήμου Ρήγα Φεραίου,

– Περιβλέπτου, της Δ.Ε. Φερών, του δήμου Ρήγα Φεραίου,

– Αργαλαστής, Μετοχίου και Ξινόβρυσης, της Δ.Ε. Αργαλαστής, του δήμου Νοτίου Πηλίου,

– Αφετών, Νεοχωρίου, Συκής, Καλαμακίου και Λαμπινούς, της Δ.Ε. Αφετών, του δήμου Νοτίου Πηλίου,

– Τρικερίου, της Δ.Ε. Τρικερίου, του δήμου Νοτίου Πηλίου,

– Μηλεών, Βυζίτσας και Πινακατών, της Δ.Ε. Μηλεών, του δήμου Νοτίου Πηλίου και

– Λαύκου, Μηλίνας και Προμυρίου, της Δ.Ε. Σηπιάδος, του δήμου Νοτίου Πηλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ο κ. Καπάκης εξουσιοδότησε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας να κηρύξει τη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου και την Τοπική Κοινότητα Αγνάντης του δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, επίσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την άμεση διαχείριση των συνεπειών από καταστροφές που προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις της 26ης Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.