ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στο Πόρτο Κάγιο μεταφέρθηκαν οι 47 μετανάστες και πρόσφυγες που εντοπίστηκαν στο ακρωτήρι Ταίναρου

Στο Πόρτο Κάγιο μεταφέρθηκαν οι 47 μετανάστες και πρόσφυγες που εντοπίστηκαν στο ακρωτήρι Ταίναρου

Σε παραλία του χωριού Πόρτο Κάγιο αποβιβάστηκαν οι 47 μετανάστες και πρόσφυγες που εντοπίστηκαν από δύο πλωτά του λιμενικού, να επιβαίνουν σε ιστιοπλοϊκό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά του ακρωτηρίου Ταίναρου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πρόκειται για 37 άνδρες, 3 γυναίκες και 7 παιδιά.

Οι γυναίκες, τα παιδιά και δύο από τους άνδρες, αναμένεται να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Γυθείου καθώς είναι διαβητικοί και χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης. Οι υπόλοιποι αναμένεται να φιλοξενηθούν σε κτίριο της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιχείρηση εντοπισμού τους ξεκίνησε αργά το μεσημέρι όταν ένας από τους επιβαίνοντες του σκάφους μέσω κινητού τηλεφώνου απηύθυνε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης 112. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από που είχε ξεκινήσει το σκάφος με τους μετανάστες τους πρόσφυγες και ποιος ήταν ο προορισμός τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.