ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη 52χρονος για ασέλγεια σε 14χρονη – Τη θώπευε σε επίμαχα σημεία!

Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη 52χρονος για ασέλγεια σε 14χρονη – Τη θώπευε σε επίμαχα σημεία!

Ένα ακόμη περιστατικό ασέλγειας σε ανήλικο κορίτσι έχει προκαλέσει πανικό από το απόγευμα της Πέμπτης στη μικρή κοινωνία των Καμένων Βούρλων.

Μετά από καταγγελία μιας 14χρονης μαθήτριας με τη μητέρα της στο οικείο Τμήμα, συνελήφθη ένας 52χρονος ο οποίος διατηρούσε πολύ στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 52χρονος, ο οποίος είναι κι εκείνος πατέρας, φέρεται να θώπευε τη μικρή σε διάφορα επίμαχα σημεία του σώματός της κατά τη διάρκεια του χειμώνα του ’16 – ’17 όταν δηλαδή εκείνη δεν ήταν καν 13 ετών! Η μικρή επιβεβαίωσε μέσω της παιδοψυχολόγου που την εξέτασε τα παραπάνω και ακολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη για ασέλγεια σε ανήλικη.

Πραγματοποιήθηκε επίσης έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, με του αστυνομικούς να προχωρούν σε κατάσχεση σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και λαπ-τοπ, καθώς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή που θα μπορούσε να περιέχει φωτογραφικό υλικό, τα οποία και θα σταλούν για έλεγχο. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα τύπου φλόμπερ τα οποία ο 52χρονος δεν τα είχε δηλωμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τις σε βάρος του κατηγορίες ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.