ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

H ΕΛ. ΑΣ εξιχνίασε την δολοφονία του 20χρονου αστέγου στην Ομόνοια

H ΕΛ. ΑΣ εξιχνίασε την δολοφονία του 20χρονου αστέγου στην Ομόνοια

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η δολοφονία 20χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο είχε διακομιστεί από την περιοχή της Ομόνοιας σε νοσοκομείο, με τραύματα στον θώρακα.

Δράστης, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι 32χρονος ομοεθνής του, με κίνητρο φραστικό επεισόδιο που είχε η σύντροφός του με το θύμα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα ήταν άστεγος, χρήστης ναρκωτικών, και σύχναζε στην περιοχή της Ομόνοιας. Τόσο ο δράστης, όσο και η σύντροφός του, επίσης χρήστες ναρκωτικών, γνώριζαν το θύμα.

Τα ξημερώματα της 4ης Απριλίου, ο 32χρονος μαχαίρωσε τον 20χρονο, ο οποίος κατέληξε την επομένη, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Τόσος ο 32χρονος, όσο και το θύμα είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.