ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη (βιντεο)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη (βιντεο)

Μάρτυρας – κλειδί ο αδερφός της – Τι του είπε μια μέρα πριν δολοφονηθεί

Ο Γιάννης Ζέμπερης, αδερφός της Δώρας εργαζόταν στο πλευρό της, ήξερε όλες τις υποθέσεις της και εννέα μήνες τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για να «δέσει» το παζλ της δολοφονίας της.

Στην επανέναρξη της δίκης, στις 12 Ιουλίου, η οικογένειά της αναμένεται να καταθέσει στοιχεία «φωτιά» για τις υποθέσεις που διαχειριζόταν η 32χρονη.

«Εμείς εδώ δεν ζούμε 9 μήνες, περνάμε μαρτύριο. Και μέσα σε αυτό το μαρτύριο έχουμε καταφέρει, να δώσουμε έναν τεράστιο αγώνα, να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία», είπε ο Γιάννης Ζέμπερης στο δελτίο του ANT1.

«Είχα καταλάβει ότι υπήρχε πάντα φόβος στην εργασία της. Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα λίγες ημέρες πριν τη στυγερή δολοφονία. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι πολύ περίεργα. Μία ημέρα ακριβώς πριν τη δολοφονία μου είχε πει ότι “αν πάθω κάτι, έχω κάποια χρήματα μέσα σε ένα βιβλίο και έχω και τους κωδικούς του κινητού μου και το Pin των καρτών”. Αυτά δείχνουν κάποιο φόβο. Και να είχε απειληθεί δεν θα το έλεγε, γιατί πάντα κοίταζε να μας προστατέψει»,πρόσθεσε ο αδερφός της 32χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ANT1:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.