ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη – Σοκάρει πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του: «Μην το πεις στη μαμά»

Κρήτη – Σοκάρει πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του: «Μην το πεις στη μαμά»

Το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ηρακλείου αναμένεται να περάσει την Τρίτη (10/07/2018) ένας άνδρας, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 28 χρόνια κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Το κορίτσι, που σήμερα έχει ενηλικιωθεί, είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στο δικαστήριο τη φρίκη που περνούσε στα χέρια του πατέρα της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν έμεναν οι δυο τους μέσα στο σπίτι, της έλεγε ότι όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και άρχιζε να τη θωπεύει.

Σύμφωνα με την ανήλικη, σημειώθηκαν διαφορά περιστατικά ανά διαστήματα και κάθε φορά ο πατέρας «προχωρούσε ένα βήμα παραπάνω» για να λέει στη συνέχεια «συγγνώμη δε θα το ξανακάνω, μην το πεις στην μαμά», αναφέρει το Cretalive.gr.

Κατά τη διάρκεια της δίκης υπήρξε ένταση στο δικαστήριο όταν κατέθεσε η μητέρα του θύματος.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

Το κορίτσι, κατά την πολύωρη κατάθεσή του, επέμεινε στα όσα έχει καταγγείλει αρνούμενο ότι μπορεί να υποκινήθηκε ή να επηρεάστηκε από τη μητέρα του επειδή δεν είχαν καλές σχέσεις με τον πατέρα.

Στο ανακριτή σήμερα ο ηλικιωμένος που ασέλγησε σε 10χρονη

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγείται εκ νέου σήμερα, Δευτέρα (09/07) ο 74χρονος από χωριό του Ηρακλείου, ο οποίος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός ανηλίκου κοριτσιού από τη γειτονιά του. Ο ίδιος μετά την προθεσμία που ζήτησε καλείται να απολογηθεί για τις πράξεις του ενώπιον το Ανακριτή στις 12:00 το μεσημέρι.

Σε βάρος του ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για αποπλάνηση σε βαθμό κακουργήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από καταγγελία σύμφωνα με την οποία «δελέαζε» το 10χρονο κορίτσι δίνοντάς του χρήματα για να αγοράζει σοκολάτες και παγωτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.