ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στη φυλακή για κλοπές σε Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα και Αχαΐα Γεωργιανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής τζούντο

Στη φυλακή για κλοπές σε Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα και Αχαΐα Γεωργιανός πρώην  παγκόσμιος πρωταθλητής τζούντο

Προφυλακιστέο έκριναν ανακριτής και εισαγγελέας τον άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή στο τζούντο, για την Ελλάδα, Ταριέλ Ζιντιρίδη, ελληνοποιημένο Γεωργιανό κατηγορούμενο για συμμετοχή σε κύκλωμα που είχε κάνει 23 κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπών, σε σπίτια σε Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα και Αχαΐα. Προφυλακιστέος κρίθηκε κι ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να μετέχει στο ίδιο κύκλωμα.

Σύμφωνα με τις αρχές, ένα κινητό τηλέφωνο που ήταν ενεργοποιημένο σε σημείο που διαπράχθηκε κλοπή ανήκει στον πρωταθλητή του τζούντο. Ο ίδιος, ωστόσο, αρνείται ότι είναι δικό του. Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως δε γνωρίζει καν τις περιοχές που έχει δρασει το κύκλωμα. Όπως είπε, τα χρήματα που κέρδισε στο παρελθόν από τον πρωταθλητισμό τα έχει επενδύσει στη Γεωργία και δεν έχει ανάγκη να κάνει κλοπές.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στη δράση του κυκλώματος αποδίδονται 28 κλοπές. Τον πρωταθλητή τζούντο φέρετε να «έκαψε» ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο σύμφωνα με τις αρχές του ανήκει και έχει εντοπιστεί ότι ήταν ενεργοποιημένο σε σημείο που πραγματοποιήθηκε κλοπή. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται ότι το επίμαχο κινητό τηλέφωνο είναι δικό του.

Ο κατηγορούμενος στην υπερασπιστική του γραμμή επικαλέστηκε το αθλητικό παρελθόν του, από το 2003 ως το 2007, διάστημα κατά το οποίο είχε πετύχει πολλές διεθνείς διακρίσεις στο τζούντο εκπροσωπώντας τη χώρα μας. Μάλιστα η συνήγορος του προσκόμισε στον 30ο ανακριτή και σχετικό έγγραφο από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο.

Μεταξύ άλλων ο 31χρόνος ισχυρίστηκε ότι… νιώθει “Έλληνας” και έχει μπει στη διαδικασία, μετά από 10 χρόνια και από τους τραυματισμούς του, να επανέλθει στον πρωταθλητισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.