ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αύριο θα δικαστεί η γυναίκα που χαράκωνε μωρά

Αύριο θα δικαστεί η γυναίκα που χαράκωνε μωρά

Η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά στα Νότια Προάστεια θα οδηγηθεί αύριο σε δίκη.

Μετά την σύλληψή της, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, χωρίς ωστόσο να έχει δικηγόρο στο πλευρό της και ως εκ τούτου το δικαστήριο της έδωσε αναβολή.

Όταν όμως ο πρόεδρος της ανακοίνωσε ότι θα κρατηθεί, εκείνη αντέδρασε λέγοντας: “θέλω να δικαστώ σήμερα, γιατί στα κρατητήρια οι συνθήκες είναι απαίσιες”. Μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν δέχεται την κατηγορία που την βαρύνει, ότι την έχουν ταλαιπωρήσει και πως οι αστυνομικοί την χτύπησαν πολύ. “Είχα πάει να ψωνίσω, κάθισα να ψωνίσω και ξαφνικά είδα κάποιους να έρχονται κατά πάνω μου. Με άρπαξαν και με χτύπησαν. Μου έκαναν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Λατρεύω τα παιδιά. Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι”.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των μαμάδων των οποίων τα μωρά τους είχαν πέσει θύμα της 55χρονης, η μαυροφορεμένη γυναίκα τις πλησίαζε, έπεφτε δήθεν επάνω τους ζητώντας συγνώμη και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις χαράκωνε τα μωρά τους τα οποία σπάραζαν στο κλάμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.