ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σέρρες: Συνελήφθη Βούλγαρος για εμπρησμό δάσους απέναντι από τα οχυρά Ρούπελ

Σέρρες: Συνελήφθη Βούλγαρος για εμπρησμό δάσους απέναντι από τα οχυρά Ρούπελ

Ένας 55χρονος Βούλγαρος προσπάθησε να βάλει φωτιά σε δάσος που βρίσκεται απέναντι από το οχυρό Ρούπελ στο Σιδηρόκαστρο στις Σέρρες.

Ευτυχώς, ο αλλοδαπός έγινε αντιληπτός από τους στρατιώτες που φυλάνε το οχυρό Ρούπελ, οι οποίοι είδαν καπνούς να ξεπηδούν από το δάσος λίγο μετά τις 7 το πρωί της Πέμπτης και ειδοποίησαν τις αρχές, που επενέβησαν άμεσα πριν προκληθεί ανυπολόγιστη ζημιά. Στο σημείο έφτασαν αμέσως τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα άνδρες που ξεκίνησαν την κατάσβεση, αλλά ταυτόχρονα με την πρώτη εστία εντοπίστηκε και δεύτερη σε κοντινό σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτή κατασβέστηκε γρήγορα και συνελήφθη ο Βούλγαρος εμπρηστής, ο οποίος δεν είχε πάνω του δεν βρέθηκε κάποιο χαρτί που να πιστοποιεί τα στοιχεία του, ενώ μέσα στο τσαντάκι του είχε αναπτήρες. Ο 55χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ήρθε στην Ελλάδα με τραίνο από τη Σόφια και ότι έβαλε την πρώτη φωτιά επειδή ήθελε να… ζεσταθεί καθώς φυσούσε δυνατός αέρας. Όσο για την δεύτερη φωτιά, είπε πως την έβαλε στη μνήμη της γυναίκας του η οποία… κάηκε σε πυρκαγιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.