Συνελήφθη 36χρονος στην Αργολίδα – Διατηρούσε χασισοφυτεία και οπλισμό

Συνελήφθη 36χρονος στην Αργολίδα – Διατηρούσε χασισοφυτεία και οπλισμό

Μπορεί να μην ήταν επικίνδυνα για τυχόν τραυματισμό, αλλά ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθούν σε κάθε λογής παράνομες ενέργειες τα όπλα που είχε στην κατοχή του ένας 36χρονος, ο οποίος καλλιεργούσε και χασισόδεντρα στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών στην Αργολίδα.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας που αξιολόγησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν γι’ αυτόν, οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή του καθώς διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε 18 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,40 ως ενός μέτρου, ενώ βρήκαν ακόμη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και άλλο ένα πιστόλι replica με δυο γεμιστήρες και 150 φυσίγγια, καθώς και δυο φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου. Όλα κατασχέθηκαν και ο 36χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου για τα όπλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.