ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Εκκλήσεις για αίμα από τον δήμο Ραφήνας

Εκκλήσεις για αίμα από τον δήμο Ραφήνας

Με αναρτήσεις του στο Facebook ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κοκκόλης ενημερώνει ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και ότι οι προμήθειες σε τρόφιμα και ρούχα είναι επαρκείς. Την ίδια στιγμή κάνει έκκληση για αίμα, ενώ ήδη έχει δημιουργηθεί ειδικός τραπεζικός λογαριασμός για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων.

Δείτε τις αναρτήσεις:

«Για όσους θέλετε να δώσετε αίμα, μπορείτε να το κανετε σε κάθε σταθμό αιμοδοσίας της χώρας με αποδέκτη «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» η οποία διατηρείται στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ)».

«Παρακαλούμε μη στέλνετε ρουχισμό και τρόφιμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε πλήρεις προμήθειες σε αυτά τα είδη. Για οποιοδήποτε είδος τυχόν χρειαστούμε θα ενημερώσουμε εντός των επόμενων ωρών. Η συμπαράσταση σας είναι συγκλονιστική».

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ Σας πληροφορούμε ότι ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου ανακοινώνει τη δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418 ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.