Σύλληψη Βραζιλιάνου για εισαγωγή κοκαΐνης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σύλληψη Βραζιλιάνου για εισαγωγή κοκαΐνης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ένας 23χρονος Βραζιλιάνος συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατηγορούμενος για εισαγωγή κοκαΐνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 23χρονος αφίχθη στην Ελλάδα, προερχόμενος από το Σάο Πάολο Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης, ενώ μετέφερε έξι συσκευασίες, με συνολική ποσότητα κοκαΐνης βάρους έξι κιλών και 545 γραμμαρίων, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη στην αποσκευή του και ειδικότερα μέσα σε αλεξίπτωτο.Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τη μεθοδολογία της δράσης του αλλοδαπού, καθώς και από τις κατασχεθείσες ποσότητες ναρκωτικών, εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Ελλάδα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.