ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μάτι – Το ξέσπασμα στελέχους του ΛΣ: «Μπήκαμε και δεν βλέπαμε στεριά από τον καπνό» – Νέο συγκλονιστικό βίντεο

Μάτι – Το ξέσπασμα στελέχους του ΛΣ: «Μπήκαμε και δεν βλέπαμε στεριά από τον καπνό» – Νέο συγκλονιστικό βίντεο

Στέλεχος του λιμενικού σώματος που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης στο Μάτι τραβάει βίντεο από το λιμάνι της Ραφήνας την ώρα της τραγωδιάς.Ενώ ξεσπά για όσους κατηγορούν το Λιμενικό Σώμα.

Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο είτε από απλούς πολίτες είτε από πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας στο Μάτι και μας δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής αλλά και τις δραματικές ώρες όταν η πύρινη λαίλαπα “κατάπινε” τα πάντα στο πέρασμά της.

Σήμερα, δύο νέα βίντεο αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από στέλεχος του Λιμενικού Σώματος που κατά τη διάρκεια της φωτιάς βρέθηκε μαζί με τους συναδέλφους του στο λιμάνι της Ραφήνας αναλαμβάνοντας την από θαλάσσης διάσωση των πολιτών στο φλεγόμενο Μάτι.

Όπως γράφει ο ίδιος η ορατότητα ήταν μηδενική στο σημείο και υπήρχε κίνδυνος ακόμη και για τους ίδιους.

“Αδύνατον να μπούμε σε τέτοιο καπνό κι όμως κάναμε προσπάθειες υπερανθρωπες.Μπήκαμε και δεν βλέπαμε στεριά σε παραλία γεμάτη ξέρες με κίνδυνο να μας ψάχνουν κι εμάς μαζί με τα σανίδια του σκάφους κι όμως πήγαμε”περιγράφει και ξεσπά κατά των δημοσιογράφων που ενώ δεν ήταν εκεί ασκούν κριτική για τις ενέργειες που ακολουθήθηκαν εκείνες τις δραματικές ώρες.

“Έλεος με την προπαγάνδα σας. Με θίγει όχι μόνο ως πολίτη το ψέμα σας αλλά και ως εργαζόμενο του ΛΣ” γράφει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.